I love storytelling

My mission is to enrich many people in their personal growth, so they experience more happiness and meaning in their lives. I love storytelling, it’s a powerfull way to inspire people. But lots of questions: Am I good enough? What is my story? Will I have impact on my audience? Where do I start?

This week I joined a live seminar with world-class public speaking trainer Andy Harrington. What a great day! Thank you Andy for inspiring me to go out there and just do it. Like you said: “Start before you’re ready, that’s how you get ready!”

My first step: writing this message. Second step: attending Andy’s Public Speakers University in London. I’m looking forward to it. And to tell you my stories!

 


 

VERTALING:

Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te verrijken in hun persoonlijke groei zodat ze meer geluk en zingeving ervaren in hun leven. Ik hou ervan om verhalen te vertellen, een krachtige manier om mensen te inspireren. Maar ik heb vele vragen: Ben ik goed genoeg? Wat is mijn verhaal? Heb ik wel impact op mijn publiek? Waar moet ik beginnen?

Deze week was ik bij een live seminar met Andy Harrington, wereldwijd bekend trainer in spreken in het openbaar. Wat een geweldige dag! Dank je wel Andy hoe je me ge├»nspireerd hebt om mezelf te laten zien en ervoor te gaan. Het is zoals je vertelde: “Start voordat je er klaar voor bent, dat is de manier om er klaar voor te zijn!”

Mijn eerste stap: dit bericht schrijven. Tweede stap: deelnemen aan Andy’s Public Speaking University in Londen. Ik kijk ernaar uit. En om jou mijn verhalen te vertellen!