Verandering biedt kansen

Mensen houden van nature niet van verandering. En toch gaat ieder mens in de loop van de tijd  veranderingen door, fysiek maar ook mentaal. Daardoor komt er een moment dat je je afvraagt waarom je doet wat je doet en of dat je nog energie en voldoening geeft. Ik hoor en zie vaak om me heen dat die vraag iets in beweging brengt. Je wordt je als het ware bewust van iets dat al onbewust aan de gang was. En dan?

Ik vind dit een heel boeiend proces. Het is een unieke kans, deze bewustwording, om te reflecteren en in actie te komen. En hoewel je dat zelf zult moeten doen, kun je dat eigenlijk niet alleen. Dit is waar het mij persoonlijk raakt, waar ik mijn energie en voldoening vind. Dit is mijn verandering, en het is mijn missie geworden.

Ik wil zoveel mogelijk mensen verrijken in hun persoonlijke groei zodat ze meer geluk en zingeving ervaren in hun leven. En ik ben trots dat mijn missie een naam heeft gekregen: Jorg verrijkt. Mijn eigen onderneming om jou te helpen in jouw proces van verrijking, van je werk, van je leven. Ik ben er klaar voor!