Persoonlijke coaching


Er komt een moment in je loopbaan of in je leven dat je je afvraagt waarom je doet wat je doet. Of er meer is, nieuwe energie, een doel, of nog groter: zingeving. En dan? Je bent je bewust geworden van iets dat onbewust al aan de gang was.

Dit is een unieke kans, deze bewustwording, om te reflecteren en in actie te komen. En hoewel je dat zelf zult moeten doen, kun je dat eigenlijk niet alleen. Ik wil je helpen, als persoonlijke coach, als gids.

 


Mijn kracht als coach is mijn empathisch vermogen. Ik kan goed afstemmen, intuïtief, op gevoelsniveau. Ik ben in staat om te verbinden en inspireren. Mensen vinden mij betrokken en vertrouwenwekkend.

Wat mij uniek maakt is dat ik dit samenbreng met mijn analytisch vermogen. Door jarenlange ervaring als consultant weet ik de kern te raken, verbanden te leggen en diepgang te vinden. Ik maak complexe dingen helder en kan dat pakkend verwoorden.

Ik ben op mijn best door mensen te verrijken met kennis, ervaring en inspiratie. Ik ben didactisch sterk en storytelling is mijn favoriete manier om iets over te brengen. Ik heb ervaren dat mijn authentieke originele verhalen impact hebben.

Inspiratie voor mijn aanpak haal ik uit mijn eigen ervaringen, als trainer en coach in het bedrijfsleven, uit de persoonlijke groei die ik zelf voortdurend maak. Uit mijn NLP opleiding en Lean gedragstrainingen. En uit de natuur, waar ik in mijn element ben.

Ik creëer met jou een veilige, inspirerende omgeving, waarin jij de ruimte krijgt om te kijken naar jezelf. In één op één-sessies, buiten in de natuur, of daar waar jij je prettig voelt.

 


Om tot de mooiste groei te komen, is het belangrijk is dat je een klik voelt met je coach. Laten wij daarom kennis maken, en kijken wat ik voor jou mag betekenen. Laat hieronder je gegevens achter, en ik neem contact met je op. Ons eerste coachgesprek (t.w.v. € 100) is helemaal gratis.

 


Wil je meer weten over mij.