Kiezen voor geluk


Ieder mens wil gelukkig zijn, wil geluk ervaren. In de dagelijkse realiteit is dit niet altijd vanzelfsprekend. Vaak heb je het niet eens in de gaten, het speelt onbewust. Als je je er wel bewust van bent, dan zijn er vaak twee belangrijke herkenbare situaties.

1: Je accepteert de situatie. Dit komt voort uit onze behoefte aan zekerheid, een van de zes basisbehoeften van de mens. De valkuil van die zekerheid is dat we niet tot verandering komen.

Of 2: Je volgt de overtuiging “voorkomen is beter dan genezen”. Dat betekent dat je gericht bent op het voorkomen van ongelukkig zijn. En niet met volle aandacht op geluk ervaren.

Ik geloof in geluk. Ik geloof dat je kunt kiezen voor geluk. Het gaat erom welk verhaal je jezelf vertelt. En hoe je in actie komt op dat verhaal.

Als je goed luistert, welk verhaal vertel jij dan aan jezelf? Wat hoor je, welke keuzes maak je, onbewust? En welk verhaal zou je jezelf willen vertellen? Over het ervaren van geluk, en daar bewust voor kiezen.

Wat is geluk eigenlijk voor jou? Welke elementen horen daarbij? Denk aan je talenten, drijfveren, verlangens, zingeving, …

 


Is dit herkenbaar voor je? Ervaar jij geluk in het werk dat je doet, in het leven dat je leeft? En kom je daarmee tot je beste zelf? Wie of wat heb je nodig om echt te kiezen voor geluk?

Ik wil je helpen om van jouw elementen voor geluk één verhaal te maken. Een verhaal dat helemaal voelt als jouw verhaal. Waarmee je in actie komt, heel bewust kiest, voor geluk. Dag in, dag uit.

Welke weg jij kiest naar jouw verhaal, is heel persoonlijk. Geef je de voorkeur aan persoonlijke coaching of wil je in een groep gelijkgestemden aan de slag? Ik bied je beide mogelijkheden aan. Het belangrijkste is dat het voor jou goed voelt. Jouw eerste keuze op weg naar meer geluk!

 


Neem contact met mij op, ik vertel je de mogelijkheden en kosten. In ons eerste gesprek help ik je graag al op weg. Dit coachgesprek (t.w.v. € 100) is helemaal gratis.

 


Wil je meer weten over de groepstrainingen.
Wil je kennis maken om te kijken naar persoonlijke coaching.
Wil je eerst meer lezen over wie ik ben.