Groepstraining


Je wilt in een groep gelijkgestemden aan de slag, op weg naar meer geluk, meer zingeving. Ik bied je meerdere mogelijkheden aan voor groepstraining. Zowel als je gericht bent op je huidige werksituatie als op het leven dat je leeft.

 


In de werksituatie is het doel je visie op je loopbaan aan te scherpen. Dit doen we door je bewust te worden van je drijfveren, talenten en ambities. De elementen die jouw verhaal tot werkgeluk vormen. Dit verhaal ga je uitwerken tot het helemaal voelt als jouw verhaal. Een verhaal dat gaat leven en gaat helpen keuzes te maken, voor meer geluk en zingeving.

Deze training is in Eindhoven en duurt 4 dagen, verspreid over 2 maanden. Neem contact met mij op voor meer informatie en om je aan te melden.

In deze video vertel ik meer over mijn eigen ervaring als deelnemer met zo’n training:

 


In het leven dat je leeft gaan we kijken naar je verleden, heden en toekomst. De keuzes die jij in het verleden hebt gemaakt, hebben je gebracht waar je nu bent. Het verhaal dat je jezelf nu vertelt, bepaalt de keuzes die je nu maakt. Met dit inzicht kun je opnieuw invulling geven aan je leven zoals jij dat vanaf nu wil. Je herschrijft als het ware jouw verhaal. Een verhaal dat gaat helpen keuzes te maken, voor meer geluk en zingeving.

Uniek aanbod: Kom vrijblijvend ervaren wat deze training voor jou kan betekenen tijdens een gratis trainingsdag (je betaalt alleen de locatie- en cateringkosten van 47 euro excl. BTW). Deze dag is gericht op het ontdekken van onbeperkte mogelijkheden en het doorbreken van patronen die jou tegen houden om je droomleven te leven.  Neem contact met mij op voor meer informatie en om je aan te melden. Zet jouw eerste stap naar het leven dat je echt wil.

 


Wil je meer informatie over of inschrijven voor een training, vul dan dit formulier in: